Alice van der Sluis is een opkomende "fine art" fotograaf met een sterke voorliefde voor surrealistische en conceptuele fotografie. Jaren geleden heeft ze een twee jarige training gedaan aan de Fotovakschool. Dit zou later de basis blijken te zijn voor haar als visueel kunstenaar.

Radio

2016

Radio komt uit de surrealistische fotografie serie I AM ALICE en heeft een gelimiteerde editie van totaal 70 prints. ( 25 small, 25 medium 20 Large) Elke print wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en is op de achterkant door de kunstenaar gesigneerd en voorzien van vertificatienummer. Prints zijn leverbaar in verschillende formaten en op verschillend materiaal (Fine Art prints, canvas, alu dibond) Prints worden alleen geleverd op de hoogste kwaliteit materiaal en met de hoogste print kwaliteit. Neem contact op met kunstenaar voor meer informatie over materiaal, formaat en prijzen.

Power supply

2016

Power Supply komt uit de surrealistische fotografie serie I AM ALICE en heeft een gelimiteerde editie van totaal 70 prints. ( 25 small, 25 medium 20 Large) Elke print wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en is op de achterkant door de kunstenaar gesigneerd en voorzien van vertificatienummer. Prints zijn leverbaar in verschillende formaten en op verschillend materiaal (Fine Art prints, canvas, alu dibond) Prints worden alleen geleverd op de hoogste kwaliteit materiaal en met de hoogste print kwaliteit. Neem contact op met kunstenaar voor meer informatie over materiaal, formaat en prijzen.

The Innocent Forks

2016

The Innocent Forks komt uit de surrealistische fotografie serie I AM ALICE en heeft een gelimiteerde editie van totaal 70 prints. ( 25 small, 25 medium 20 Large) Elke print wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en is op de achterkant door de kunstenaar gesigneerd en voorzien van vertificatienummer. Prints zijn leverbaar in verschillende formaten en op verschillend materiaal (Fine Art prints, canvas, alu dibond) Prints worden alleen geleverd op de hoogste kwaliteit materiaal en met de hoogste print kwaliteit. Neem contact op met kunstenaar voor meer informatie over materiaal, formaat en prijzen.

We are All Stars

2016

We are All Stars komt uit de surrealistische fotografie serie I AM ALICE en heeft een gelimiteerde editie van totaal 70 prints. ( 25 small, 25 medium 20 Large) Elke print wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en is op de achterkant door de kunstenaar gesigneerd en voorzien van vertificatienummer. Prints zijn leverbaar in verschillende formaten en op verschillend materiaal (Fine Art prints, canvas, alu dibond) Prints worden alleen geleverd op de hoogste kwaliteit materiaal en met de hoogste print kwaliteit. Neem contact op met kunstenaar voor meer informatie over materiaal, formaat en prijzen.